Sectorwerkstuk presentaties

Uitnodiging presentaties Sectorwerkstuk op 11 december

Beste ouders/verzorgers en andere geïnteresseerden,

De leerlingen van de vierde klas hebben dit schooljaar hard gewerkt aan hun sectorwerkstuk. Graag wil ik u uitnodigen voor de markt en de presentaties van deze sectorwerkstukken op dinsdag 11 december om 19:30 uur. Dit vindt plaats op de HBM. Het zou erg leuk zijn als de leerlingen hun werk aan u kunnen laten zien, deze uitnodiging is bestemd voor ouders, verzorgers, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes en anderen die geïnteresseerd zijn.

De leerlingen hebben tussen 19:00 uur en 19:30 uur de tijd om hun marktkraam op orde te brengen. Om 19:30 uur wordt de markt officieel geopend en krijgt u de gelegenheid om bij alle leerlingen langs te lopen om hun ingerichte kraam te bekijken. De leerlingen zullen ook beoordeeld worden voor de presentatie van hun marktkraam.

Vanaf 20:00 uur beginnen de presentaties in verschillende lokalen. In elk lokaal zullen drie groepjes aanwezig zijn die een presentatie geven van ongeveer 10 tot 15 minuten. Deze presentaties worden beoordeeld door docenten, het is dus erg spannend voor de leerlingen. U kunt de leerling ook helpen door een goede inhoudelijk vraag te stellen zodat ze meer van zichzelf kunnen laten zien.

Wij verwachten dat de presentaties tot 21.00 uur duren. Op de avond zelf worden nog geen cijfers gegeven, deze volgen later.

Wij, de docenten en de leerlingen, hebben er ontzettend veel zin in en graag zouden wij deze bijzondere dag met u mee willen delen. Ik hoop u terug te zien op 11 december.